Vår vindsvåning

  2 - 12 personer     150 kvm

På våningen högst upp i Hotell Onyxen hittar du den storslagna sviten på 150 kvm. Här finns ett vardagsrum med sällskapsdel och konferensbord, kök, badrum med tillhörande bastu och två sovrum. Svitens stora takterrass med milsvid utsikt över Göteborg gör din vistelse till något extra. 

På plats i pentryt finns dryck, kaffe, te, mellanmål och fika, sedan styr ni ert möte precis som ni vill. Tillhörande lunch och/eller middag serveras på Berzelius Bar & Matsal runt hörnet. Du har stora möjligheter att skapa en miljö och ett upplägg som passar målet med ditt möte. Strategi, problemlösning, kreativitet, nytänkande, utveckling...

Detta ingår: WiFi, LCD-Projektor, telefon, TV, mikrofon, högtalare, whitebord, flipboard, pennor, anteckningsblock. 

 Boka nu

 

Bastu i vindsvåningen på Hotell Onyxen
Bastu 

Vindssviten har en tillhörande bastu för er som vill slappna av lite extra efter ert möte. Spendera tid tillsammans och njut av en skön stund i värmen.

 
Takterass i sviten med utsikt över Göteborg.
Takterrass 

Sviten är belägen högst upp på sjätte våningen med tillhörande takterrass som ha en otrolig utsikt över Göteborgs evenemangsstråk! Gå ut på takterrassen för en nypa luft mellan mötena eller överraska kollegerna genom att avsluta dagen med en AW här.

 

Andra erbjudanden

Middag i sviten på Hotel Onyx

Fest & Event

Vi har nu möjlighet att erbjuda privata middagar- event i vår nyrenoverade ...

Läs mer