Hotell Onyxen x Hagabadet

Två Göteborgs-klassiker

 

 

 

Wellness på Hagabadet

Hotell Onyxen och Hagabadet är två riktiga Göteborgs-klassiker. Båda har ett tydligt fokus och med stor aktning för arvet ta dessa klassiska verksamheter in i framtiden. Hagabadet är en sann Göteborgs-ikon som slog upp portarna 1876 med syftet att hålla Göteborgarna friska och sunda. Hotell Onyxen öppnade 1908 och i denna fantastiska byggnad finns nu härliga hotellrum att vila på efter en dag i staden.

Vi erbjuder hotell med spa-paket och tillsammans en sann Göteborgsk upplevelse. Med vårt Wellness-paket har du tid för både Göteborgs puls samt det lugna och sköna med varma bad, bastubad och mys på Hagabadet. Vill du röra dig lite extra kan du träna yoga, gym eller dans.

 Boka wellnesspaket 

hagabadet

Erbjudande för medlemmar 

Du som är medlem på Hagabadet har nu chansen att boka möte, event eller konferens i vackra lokaler mitt i stan med ett exklusivt erbjudande. På hörnet vid Berzeliigatan och Södra Vägen finner du denna konferensvåning i klassisk stil, med både elegans och attityd. Här är möjligheterna många för att kunna forma upplägg och miljö utefter målet med ditt möte.

Hagabadets medlemmar får 30% rabatt

VIP-medlemmar får hela 50% rabatt

 

Boka konferens uppge ditt medlemsnummer 

Se andra erbjudanden 

Våra rum

 

BOKA ETT BESÖK
PÅ HOTELL ONYXEN

Lediga rum hittar du enklast i vår onlinebokning!

 

Boka online