Middag i sviten på Hotel Onyx

Fest & Event

Vi har nu möjlighet att erbjuda privata middagar- event i vår nyrenoverade taksvit. Trådlös teknik från HiFi-klubben med allt ni kan tänkas behöva för er konferens/event. Det finns gott om utrymme på 150 kvm med soffor, sittgrupper och tillgång till möblerad takterass.

I Hotell Onyxens taksvit får du en känsla av lyxig avskildhet men med ett supercentralt läge. Sviten är perfekt för vilket evenemang du än planerar, vare sig det är event, fester, middag, mingel eller produkt-och klädvisningar. Här finns fri tillgång till Nespresso kaffemaskin och det ingår alltid frukt, vatten och godis.

Möte på Hotell Onyxen

Planerar du en middag kan vi förse er med privat kock och serveringspersonal på plats i sviten. Sviten är belägen högst upp på sjätte våningen och ni har även tillgång till  bastu i svitens badrum. Konferenslokalens faciliter: 65" LCD Monitor med trådlös bluetooth koppling, högtalare med trådlöst headset, whiteboard, blädderblock, anteckningsmaterial, pennor. Tillgång även till mingelytor, sittgrupper och takterass.