Hotell Onyxen x Salt & Sill

Där Storstadspuls möter Skärgårdspuls

 

 

 

 

Vi älskar västkusten och vi älskar samarbeten. Tillsammans med vårt systerhotell Salt & Sill finns vi till där storstadspuls möter skärgårdspuls. Kontrasterna mellan storstadens erbjudanden och skärgårdens lugn är vad vi lever för.

Boka din stadsvistelse hos oss på Hotell Onyxen – hos oss är det alltid något på gång. Shopping, olika evenemang, restauranger, barer, parkhäng, Liseberg och mycket mer. Allt det som händer i vår stad, händer hos oss. Hotellet ligger inrymt i en klassisk 1800-tals byggnad på Göteborgs evenemangsstråk, mitt emot Scandinavium med närhet till Ullevi och Liseberg. Här får du en "riktig" Göteborgsk upplevelse. Hotellet är anpassat för att tillgodose både affärs- och fritidsresenärers behov. Bland våra 34 unika och smakfullt inredda rum hittar ni allt från enkelrum till stora familjerum. Att bo hos oss innebär att ni startar dagen i centrala Göteborg. Välkommen till oss!
 

Möten där storstadspuls möter skärgårdspuls

Tillsammans skapar vi möten utöver det vanliga. Vill du och ditt team uppleva stadens puls under en dag för att sedan fortsätta ut i den Bohuslänska skärgården? Varför inte boka en ribbtur mellan de båda hotellen? Vi hjälper dig sätta ihop ett paket utefter dina önskemål.

Kontakta oss

Våra rum

Salt & Sill Hotelldörr

Hos Salt & Sill möter du lugnet av skärgården. I oktober 2008 öppnade, i anslutning till restaurangen, Sveriges första flytande hotell som även är en mötes- och konferensanläggning med 48 bäddar och verksamhet året runt. Här kan du mötas och umgås i en rogivande havsmiljö, äta och dricka gott och sedan somna till ljudet av kluckande vågor. Det finns alla möjligheter till spännande och roliga aktiviteter med fokus på såväl havet som mat och dryck. Personalen är professionell och serviceinriktad och lägger all kraft på att möta – inte kunden – utan människan i sig. Salt & Sill är hotellet och mötesplatsen med en trivsam, lugn miljö präglad av nordisk modern enkelhet.

Boka din skärgårdspuls

BOKA ETT BESÖK
PÅ HOTELL ONYXEN

Lediga rum hittar du enklast i vår onlinebokning!

 

Boka online