GDPR

 

 

GDPR – Hotell Onyxen

 

Vi följer GDPR - Dataskyddsförordningen som gäller från 2018-05-25. Hotell Onyxen AB tar allvarligt på våra kunders integritet och vårt fokus ligger i att alla våra lösningar ska vara så säkra som möjligt för att skydda din privata information. Den kundrelaterade information som lagras hos Hotell Onyxen i Göteborg AB delas ej med tredje part förutom vid avtalsbrott samt i de fall där detta föreskrivs i lagstiftning eller som ett resultat av rättsliga åtgärder. Personuppgifter hanteras enligt PUL. Vi för register över våra kunders vanliga basuppgifter såsom namn, adress, telefonnummer, e-postadress samt information om bokningar i vårt PMS-system (Property Management System) HotSoft8 som kommer att uppdateras inom kort för att bli fullt godkänt i enlighet med de regler som GDPR medför. Vi lagrar denna information för att kunna informera våra kunder om aktuell status på de tjänster kunden nyttjar samt delge nyheter samt kunna fullfölja de avtal vi har med våra leverantörer av tjänster. Uppgifterna sparas för att kunna bibehålla affärsrelationen.

 

Vilken information lagrar vi?

Genom att acceptera din bokning och bli kund hos oss godkänner du att vi lagrar viss information om dig som t.ex. adressuppgifter, kontaktinformation som mobiltelefonnummer och e-postadress. Detta gör vi för att underlätta kommunikationen med dig som gäst. Vi kommer aldrig dela din e-postadress till tredje part.

 

Hur länge lagrar vi informationen?

Konversationer och personuppgifter som skickats via e-post sparas så länge affärsrelationen är aktiv och sedan i upp till 5 år, detta för att förenkla kontakt med våra kunder och potentiella kunder. Du har rätt att begära information om vilka personuppgifter vi har lagrade om dig upp till en gång per år. För att göra detta kontaktar du oss. Du har även rätt att begära rättning eller borttagning av dina personuppgifter när du vill. Du har rätt att när som helst återkalla ditt samtycke till behandling av personuppgifter och att förbjuda användningen av din personliga information för direkt marknadsföring. Vi är då skyldiga att upphöra med behandlingen utom i de fall där legala krav finns.

Du har rätt att lämna eventuella klagomål på vår behandling av dina personuppgifter till Datainspektionen som är den nationella tillsynsmyndigheten i Sverige.

 

Nyhetsbrev

När du anmäler dig till vårt nyhetsbrev accepterar du att vi har rätt till utskick av dessa. Din prenumeration går alltid att avsluta längst ner i varje nyhetsbrev och prenumerationen avslutas då direkt. Önskar du ta emot nyhetsbrev igen går detta bra genom att anmäla sig för utskick igen, något du själv får göra.

 

 

Kontaktpersoner

Fredrik Sandquist – Hotellchef
0768 56 34 59
fredrik@hotellonyxen.se

 

Patric E. Österström – Ägare
0702 60 05 91
patric@hotellonyxen.se