Konferens

Hos oss skapar du det unika. Det utmärkta mötet, den intima affärsmiddagen, det exklusiva pressmötet, den viktiga presentationen eller den kreativa workshopen och utbildningen. 

Vi tar även oss an privata tillfället - den minnesvärda möhippan, det sofistikerade 50-årsminglet eller en härlig babyshower. 
 

Vi erbjuder två olika våningar. Två platser med både elegans och attityd, olika på många sätt men med samma möjligheter att skapa utmärkta möten. Här får du möjlighet till ett möte som byter skepnad utifrån hur du vill att mötet utvecklas. Vi är en plats som ger förutsättningar för att andra företag ska kunna skapa sin egen framgång. Låt oss visa dig hur. 

Ta kontakt med oss
 

Konferens i vindsvåningen

Vår vindsvåning

Högst upp i hotellet, hittar du den storslagna sviten på 150 kvm. Här finns både sällskapsdel med vardagsrum och konferensbord, kök, badrum med tillhörande bastu, två sovrum och en takterrass med milsvid utsikt över Göteborg.

Läs mer här

 

onyxen

Möjligheternas våning

På andra våningen i hörnet mellan Berzeliigatan och Södra Vägen ligger vår konferensvåning.

En lugn plats i klassisk stil med både elegans och attityd mitt i stan. Du har tillgång till vår salong, grupprum och ett kreativ rum samt pentry. Därmed har du stora möjligheter att skapa en miljö och ett upplägg som passar målet med ditt möte. Strategi, problemlösning, kreativitet, nytänkande, utveckling … 

Läs mer här

h

Yogakonferens

 

Boka in en yogaklass i samband med ditt nästa möte för lite extra fokus under dagen eller som ett härligt avslut med avkoppling efteråt.

 

Läs mer här 

h

Yogakonferens

Bryt mötet med en paus som skapar energi och kreativitet. Vi skräddarsyr pausen med fokus på meditation, breath work, yoga/release på ett sätt där alla kan delta och också få möjlighet att upptäcka vad en väl genomförd paus kan göra för fokus, kreativitet och beslutsamhet. Vi lovar, du behöver inte stå på huvudet. 

 

Läs mer här

 

BOKA ETT BESÖK
PÅ HOTELL ONYXEN

Lediga rum hittar du enklast i vår onlinebokning!

 

Boka online