Centrala konferensrum

Välkommen till en plats full av möjligheter när det är dags för nästa konferens, möte eller event. Vi har restaurang, bar, konferensvåning och hotell beläget på bekvämt avstånd och kan erbjuda maximal komfort och skräddarsydda möten i hjärtat av Göteborg. Önskar ni ett frukostmöte, möte följt av AW, flerdagskonferens eller förvandla mötesrummet till ett showroom?
- Inga problem! Hör av dig så planerar vi tillsammans.

Kontakta oss

 

Två olika platser för utmärkta möten

Vi erbjuder två olika våningar. Två platser med både elegans och attityd, olika på många sätt men med samma möjligheter att skapa utmärkta möten. Här får du möjlighet att skapa ett upplägg utifrån hur du vill att mötet utvecklas. Boka konferensrum för den intima affärsmiddagen, det exklusiva pressmötet, den viktiga presentationen eller den kreativa workshopen och utbildningen. 

Mötesrum för privata tillfällen

Vi tar även oss an det privata tillfället. Håll den minnesvärda möhippan, det sofistikerade 50-årsminglet eller en härlig babyshower på en avskilt plats, mitt i stan.

Konferens i vindsvåningen

Vår vindsvåning

Högst upp i hotellet, hittar du den storslagna sviten på 150 kvm. Här finns både sällskapsdel med vardagsrum och konferensbord, kök, badrum med tillhörande bastu, två sovrum och en takterrass med milsvid utsikt över Göteborg.

Läs mer här

 

onyxen

Möjligheternas våning

På andra våningen i hörnet mellan Berzeliigatan och Södra Vägen ligger vår konferensvåning.

En lugn plats i klassisk stil med både elegans och attityd mitt i stan. Du har tillgång till vår salong, grupprum och ett kreativ rum samt pentry. Därmed har du stora möjligheter att skapa en miljö och ett upplägg som passar målet med ditt möte. Strategi, problemlösning, kreativitet, nytänkande, utveckling … 

Läs mer här

h

Yogakonferens

 

Boka in en yogaklass i samband med ditt nästa möte för lite extra fokus under dagen eller som ett härligt avslut med avkoppling efteråt.

 

Läs mer här 

 

BOKA ETT BESÖK
PÅ HOTELL ONYXEN

Lediga rum hittar du enklast i vår onlinebokning!

 

Boka online