Centralt beläget med gångavstånd till hela Göteborg

När du bor hos oss har du nära till Göteborgs shopping, barer, restauranger, parkhäng, evenemang och konserter. Du kan lätt ta dig runt till fots, ta en Voi eller så har du kollektivtrafik utanför hotellet. Vi ligger inrymt i en klassisk 1800-tals byggnad på Göteborgs evenemangsstråk, mitt emot Scandinavium och Svenska Mässan, nära både Ullevi och Liseberg. Hotellet passar dig som reser i jobbet och privat. Bland våra 34 unika och smakfullt inredda rum hittar du både enkelrum och större rum för upp till fem personer.

Vi älskar barn, men vi är tyvärr inte det mest barnvänliga hotellet. Vårt hotell har nog den minsta hissen du någonsin sett och vi har ett 5 våningars trapphus från förra sekelskiftet. Vår reception och lobby har dessvärre få fria ytor. Det är helt enkelt lite obekvämt och dåligt med svängom för dig som kommer med små barn i barnvagn. 

 

Hotellchef

Vem möter du här?

Vår platschef Eleonor är expert på att skapa trivsamma vistelser för våra gäster. Hon håller i trådarna för hotellets alla avdelningar och ser till att du får bästa möjliga upplevelse hos oss. Här ska man känna sig hemma fast man är borta. 

reception

Vem möter du här?

Det blir en speciell känsla och närvaro när man är ett litet team. Du möter oss och vi möter dig. Vi finns på plats dygnet runt för att se till att göra ditt besök i Göteborg minnesvärt. Vi tipsar gärna dig om våra egna guldkorn i Göteborg.

 

 

 

 

 

 

Våra samarbeten

Hotell Onyxen ingår i LeH Group som består av tre familjer. Alla kommer från Sveriges västkust och Göteborg.

I familjernas nätverk hittar du flera olika verksamheter. Du som gäst kommer kanske på olika vis märka av det när du besöker oss.
 

Berzelius Bar & Matsal

Vår restaurang med full service som ligger i ett par minuter från Onyxen. Är du sugen på lunch serveras det varje dag. Vill du avnjuta en god middag med bra stämning finner du det på Berzelius. På grund av det korta avståndet mellan Onyxen och Berzelius hittar du skräddarsydda middagspaket på just denna restaurang på vår hemsida.

Vår Konferensvåning

På 2:a våningen i hörnet Berzeliigatan och Södra Vägen ovanför vår restaurang ligger vår konferensvåning. En lugn och avskild konferensvåning i klassisk stil med både elegans och attityd mitt i stan.

Hagabadet

Flerfaldigt belönad lifestyle-klubb med ett utbud av spa, yoga och träning. Hagabadet har flera klubbar och två av de ligger i centrala Göteborg varav den i Haga är från 1876. På Onyxen hittar du därför utvalda duschprodukter på rummet och utvalda paket där spa på Hagabadet ingår.

Salt & Sill

Ett prisbelönat flytande hotell på Klädesholmen ett par mil från Göteborg. Hotellet är omskrivet i såväl nationell och internationell press. Klädesholmen har en stark historisk anknytning till sillen och svensk sillproduktion. I generation har man på ön varsamt förvaltat och utvecklat sillkulturen utan att göra avkall på hantverket eller känslan för råvara. Därför hittar du utvald sill från Klädesholmen på vår frukostbuffé.
 

Våra rum

 

BOKA ETT BESÖK
PÅ HOTELL ONYXEN

Lediga rum hittar du enklast i vår onlinebokning!

 

Boka online