Centralt läge och stort hjärta

Hotell Onyxen är ett hållbart boutique- och livsstilshotell. Vi beskrivs bäst som ett litet hotell i klassisk stil som ryms i en vacker fastighet från tidigt 1900-tal. Våra rum är pittoreskt inredda där modernt blandas med en touch av boho och vintage. När du kliver in hos oss möts du av en varm, ombonad atmosfär som ger en härlig känsla av att komma hem. Med bara ett stenkast från de stora arenorna och Avenyn runt hörnet, kliver du direkt ut i Göteborgs stora nöjesliv från oss.

Välkommen till det lilla personliga hotellet med det stora hjärtat.

 

 

 

Vem möter du här?

Platschef Eleonor
Eleonor

Man hör hennes sprudlande skratt innan man ser henne och sedan möts man av en grym och energisk person – en riktig glädjespridare med hög servicekänsla. Som platschef håller hon i trådarna för hotellets alla avdelningar och ser till att skapa fantastiska upplevelser för alla som kliver in genom våra dörrar.

Här ska man känna sig hemma fast man är borta. 

Sara i receptionen på Hotell Onyxen
Sara

Vår fina Sara ansvarar för vår reception och är troligtvis den första du möter när du kommer in till oss. Med gästerna i fokus och glimten i ögat ser hon till att du känner dig varmt välkommen och ger alltid det lilla extra för att du ska få en fin upplevelse hos oss.

 

 

 

 

 

 

Robin frukostansvarig på Hotell Onyxen
Robin

Vår härliga Robin ansvarar för vår fantastiska frukost. Robin bakar det bästa fröknäcket och gör den ljuvligaste granolan som ni hittar på vår buffé, ni som har smakat den vet precis hur goda de är. Vår frukost är något utöver det vanliga och Robin ser till att varje morgon startar precis lika bra för alla våra gäster.

Anna och Nara från housekeeping
Anna & Nara

Våra underbara Anna och Nara i housekeeping bjuder alltid på ett leende när du möter dem på hotellet, de städar och fixar våra rum med mycket hjärta och kärlek. Anna och Nara är experter på att skapa den där lilla extra känslan av att komma hem när du kliver in på ditt rum. 

Våra samarbeten


Hotell Onyxen ingår i LeH Group som består av tre familjer, alla från Sveriges västkust och Göteborg. I familjernas nätverk hittar du flera olika verksamheter och du som gäst kommer kanske på olika vis märka av det när du besöker oss.

Berzelius Bar & Matsal

Vår restaurang med full service som ligger i ett par minuter från Onyxen. Är du sugen på lunch serveras det varje dag. Vill du avnjuta en god middag med bra stämning finner du det på Berzelius. På grund av det korta avståndet mellan Onyxen och Berzelius hittar du skräddarsydda middagspaket på just denna restaurang på vår hemsida.

Vår Konferensvåning

På 2:a våningen i hörnet Berzeliigatan och Södra Vägen ovanför vår restaurang ligger vår konferensvåning. En lugn och avskild konferensvåning i klassisk stil med både elegans och attityd mitt i stan.

Hagabadet

Flerfaldigt belönad lifestyle-klubb med ett utbud av spa, yoga och träning. Hagabadet har flera klubbar och två av de ligger i centrala Göteborg varav den i Haga är från 1876. På Onyxen hittar du därför utvalda duschprodukter på rummet och utvalda paket där spa på Hagabadet ingår.

Salt & Sill

Ett prisbelönat flytande hotell på Klädesholmen ett par mil från Göteborg. Hotellet är omskrivet i såväl nationell och internationell press. Klädesholmen har en stark historisk anknytning till sillen och svensk sillproduktion. I generation har man på ön varsamt förvaltat och utvecklat sillkulturen utan att göra avkall på hantverket eller känslan för råvara. Därför hittar du utvald sill från Klädesholmen på vår frukostbuffé.

Ngager

Ngager är den plattform vi arbetar med för internkommunikation och fortbildning på Hotell Onyxen. Ngager erbjuder en mobil helhetslösning och en mångsidig verktygslåda för att enkelt kunna engagera, aktivera och interagera med all personal på arbetsplatsen.

Våra rum

 

BOKA ETT BESÖK
PÅ HOTELL ONYXEN

Lediga rum hittar du enklast i vår onlinebokning!

 

Boka online