HEJ STAMMIS 🖤

Stammisfrukost på Hotell Onyxen
Du är en i familjen!

Vi är så glada att du trivs hos oss och att vi får vara ditt andra hem i Göteborg. Som tack för att du är en återkommande gäst har vi tagit fram några exklusiva erbjudanden för dig som är stammis:

20% rabatt på frukost

Förgyll morgonen med vår fantastiska frukost. Här njuter du av en buffé fylld med allt du kan önska, så som färskt bröd och pålägg för alla smaker, du finner alla möjliga sorters korvar, skinka, ostar, marmelader och grönsaker att toppa din smörgås med. Vi har ett stort urval av toppingar till din skål med yoghurt, bland annat vår hemlagade granola och smarriga bär. Här finns våfflor, hembakat fröknäcke och alltid mängder av frukt och grönt. Du får 20% rabatt på frukost hos oss när du visar upp ditt stammiskort (om du övernattar ingår alltid frukost).

Valfri pinsa 90:-

Detta stammiserbjudande ger dig friheten att välja din favoritpinsa för endast 90 kr. Välj bland våra olika varianter av utsökta toppings och njut valfri dag i veckan till ditt specialpris.

Charkbricka / Grönsakstallrik med dipp 150:-

Slå dig ner för en lugn stund i vårt orangeri eller ta med ditt favorit tilltugg till rummet - välj mellan vår charkbricka fylld med goda ostar och charkuterier, eller ett upplägg av krispiga grönsaker med dipp. Dessa godsaker sitter alltid fint, oavsett tid på dygnet och du som är stammis betalar endast 150:-

 

Varmt välkommen att trivas hos oss!

Boka ditt rum