Nära till Svenska mässan

Med gångavstånd till Svenska Mässan har du möjlighet att bo endast 3 minuters promenad från Onyx Hotel. Under året anordnas det flertal olika utställningar på Svenska Mässan och vi tänkte nämna lite kort om Båtmässan, Bokmässan, EuroHorse och MyDOG. Seminarier, mässor och andra tillställningar löper på hela året under Svenska Mässans tak och om du vill ta del av deras kalender och allt som händer på plats så hittar du det här

Förutom att Onyx Hotel ligger med gångavstånd till Svenska mässan så erbjuder även ett exklusivt mötesrum. Ofta knyter man många nya kontakter på evenemangen och då kommer det väl till pass att ta samtalet vidare i en stillsammare miljö. Boka vår svit på 150 kvm som är utrustad med alla faciliteter som kan behövas för mötet. Här har du även en vacker utsikt från din privata takterass, ett mötesrum som inspirerar helt enkelt.

Möten på Hotel Onyx
Fortsätt ditt möte i Taksviten

  2 - 12 personer     150 kvm

 

Här finns allt ni kan tänkas behöva för ert möte. Det är gott om utrymme på 150 kvm, soffor, sittgrupper och tillgång till möblerad takterass. På Vinden hos ONYX HOTEL får du tjusningen av det centrala läget precis över gatan från Svenska mässan samtidigt som du njuter av avskildheten. Vinden är perfekt för vilket evenemang du än planerar, vare sig det är konferens, styrelsemöte, presentation och middag. Här finns fri tillgång till Nespresso kaffemaskin och det ingår alltid frukt, vatten och godis.

Möteslokalens faciliter: 65" LCD Monitor, högtalare med trådlöst headset, whiteboard, blädderblock, anteckningsmaterial, pennor.

Svenska Mässan

Ett urval av event på Svenska Mässan

 

 

EuroHorse

En hästmässa för alla som älskar ridsport och hästar. Här samlas entusiaster inom ridsport, hästägare och folk med hästintresse för att handla allt inom ridsport- och hästutrustning.
Läs mer om EuroHorse här

 

Båtmässan

I Svenska Mässan anordnas Västsveriges största mötesplats för båtälskare. Här samlas närmare 300 st utställare för att dela med sig av sina tips och råd gällande båtar. Du får även hjälp med ditt kommande båtköp och annat som hör vattenlivet till.
Läs mer om Båtmässan här

 

MyDOG

MyDOG hålls varje år på Svenska Mässan och är nordens största hundevenemang. Här kan du ta del av hundutställningar, köpa tillbehör till din hund eller foder. Det går även bra att själv ta med sig sin hund in på mässan.
Läs mer om MyDOG här

 

Bokmässan

Varje år anordnas Bokmässan på Svenska Mässan och har gjort detta sedan 1985. Under Covid-19 hålls Bokmässan istället digitalt och du kan själv läsa om hur framtida utställningar kommer se ut på deras sida.
Läs mer om Bokmässan här

 

BOKA ETT BESÖK
PÅ ONYX HOTEL

Lediga rum hittar du enklast i vår onlinebokning!

 

Boka online