Julmarknader i Göteborg

Julmarknader i Göteborg

Första snön har fallit över Göteborg och vi längtar alla extra mycket till julen. Vi vill rekommendera några härliga julmarknader för att komma i stämning!
Så klä dig varmt, njut av julstämingen och kom in och värm dig på ditt hotellrum när dagen går mot sitt slut.

 

Fira advent i gemytliga Haga
Här möts du av kullerstensgator fyllda med mat och hantverk. Julmarknaden i Haga har blivit en tradition att besöka för såväl Göteborgare som turister. Gatorna är vackert pyntade, det spelas julmysig och det erbjuds turridning om man vågar!
Lär mer om Julmarknaden i Haga här

 

Jul på Liseberg
Hos oss på Onyx Hotel bor du endast ett stenkast från Liseberg. Mer julkänsla än att spatsera runt inne i den vackra nöjesparken är svårt att finna! Här kan du dricka glögg, kolla på isshower, äta norländska delikatesser och mycket mer. Kanske blir det stjärnvinst på någon av lyckohjulen? Perfekt nu när julafton är runt hörnet.
Läs mer om Julmarknaden på Liseberg här

 

Kronhusbodarnas kulturella julmarknad
Även denna julmarknad är ett måste för många Göteborgare! Vandra bland de olika bodarna och ta det av både hantverk och godsaker. Nytt för i år är även deras skridskobana, så ta med dina skridskor och se fram emot en härlig dag i mysiga Kronhusbodarna.
Läs mer om Julmarknaden i Kronhusbodarna här

 

Julmarknad i Nordstan
Varje december dukar shoppingcentret Nordstan upp till en stor julmarknad inomhus. Perfekt för dig som vill hålla dig varm under shoppingen. Här finns hantverk från världens alla hörn, uppträdanden och till och med tomten kommer hit på besök. Så skriv din önskelista redan idag ta ett besök till Nordstans julmarknad.
Läs mer om Julmarknaden i Nordstan här