Göteborg

Höstfavoriter i Göteborg

Hösten börjar närma sig och regnet i Göteborg står åter på sned, men oroa inte - Göteborgs charm är lika stor som alltid och det finns mängder med saker att göra i Göteborg under hösten! Vi har tagit fram fem av våra favoriter som vi varmt rekommenderar i höst, vad lockar dig mest?  

 

 1. Se en riktigt bra film
  Äntligen har biosalongerna öppnat igen! Nu kan vi få gå på bio, se på nya filmer och äta popcorn. Besök någon av stadens biosalonger, ät god mat innan filmen och ta med dig någon du tycker extra mycket om. Tips! Boka VIP-bio och få en extra lyxigare upplevelse.

  Se våra rum >>
   

 2. Shopping i Göteborg
  Göteborg har många shoppinggator och varuhus, här finns något för alla helt enkelt! I Haga får du en gemytlig känsla när du går på de vackra gatorna med landshövdingshusen bredvid. Här finns mysiga caféer och olika butiker, allt ifrån tvålbutiken Tvåla & Tvaga till leksaksaffären Liten Karin. Är du sugen på mer shopping finns det flera olika shoppingstråk och varuhus mitt i centrum som exempelvis NK, Arkaden och Nordstan.

  Se våra erbjudanden >> 
   

 3. Halloween på Liseberg
  Ett måste när man är i Göteborg oavsett årstid är att besöka Liseberg. Under hösten byter Liseberg skepnad till en rysligare version, fler spökhus och spöken i varje hörn som är redo att skrämmas. Självklart är stora delar av nöjesparken fortfarande barnvänlig och tillåter familjer att ha buskul och rysmys i bland annat kaninlandet. Halloween på Liseberg har premiär den 2 oktober och biljetter går att bokas från och med 21 september. Hotel Onyx ligger bara en kort promenad från Liseberg, vi har flera olika rum som passar både mindre och större sällskap. Boka er hotellövernattning hos oss när ni ska besöka Halloween på Liseberg! 

  Se våra rum >>

 4. Hagabadet Spa 
  Finns det något mysigare än att gå på spa på regniga höstdagar? Nej, vi tycker nog inte det! Besök något av Hagabadets Spa och njut av varma bad, sköna behandlingar eller delta i någon av gruppaktiviteterna. När du bokar Hotel Onyxs wellness-paket får du fri entré och frotté samt tillgång till någon av Hagabadets Spa i city, njut av Spa på dagen och avsluta med en skön sömn i hotellsängen på Hotel Onyxen. 

  Boka vårt wellness-paket här >>
   

 5. Festen börjar här
  Som mycket annat kommer vi nu (ÄNTLIGEN) kunna få gå på shower, evenemang och få vara på plats när våra favoritlag spelar igen! Hotel Onyx ligger mitt emot Scandinavium och bara en kort promenad från både Rondo och Gamla-och Nya Ullevi. Hösten kommer vara fullproppat av härliga tillställningar och Göteborg fylls med liv igen, ta chansen och boka ett hotellrum på Onyx när ni ska på event innan det tar slut!

  Se våra rum >>